Datum:

27.11.2012. 16:10

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 4166 pregleda

Koenigsegg je posebna vrsta proizvođača automobila koji se, kao i Pagani, zasniva na viziji jednog čoveka o tome kako bi trebalo da izgleda savršen superautomobil. Italijanska kompanija ima nešto drugačiji pristup, oslanjajući se na stil i performanse kako bi pridobila svoje kupce.

Koenigsegg je drugačiji, obzirom da želi da pobedi sve svoje rivale kada je reč o performansama, pa u ponudi ima nekoliko varijanti sa preko 1000 konjskih snaga. Novi modeli se ne pojavljuju često, pa se može zaključiti da skenirana brošura na gornjoj slici prikazuje ili novi model ili modifikovanu, odnosno kupcu prilagođenu verziju nekog od postojećih modela.

Osim činjenice da se zove One:1, o njemu se ne zna više ništa. Nagađa se da njegovo ime sugeriše da ima isti broj konjskih snaga i kilograma, a to je 1300. Priča se i da je reč o jednom od pet ultra-ograničenih izdanja, specijalno dizajniran i napravljen za kinesko trište. Nema nikakvih informacija o njegovoj proizvodnji, tako da ćemo na neke proverene detalje o njemu morati da pričekamo da se ova kompanija oglasi.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)