Datum:

08.09.2012. 11:37

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 4798 pregleda

Novi “mercedes” stigao je u Beograd. Ispred “Delta sitija” u utorak uveče je premijerno u Srbiji predstavljena nova A-klasa.

Iz dima, praćeni konfetama, tradicionalnom brazilskom muzikom i kapoerom izašli su crveni, plavi i beli automobili nove serije.

– Ekstremno sportski, dinamičan i mlad! To su glavne karakteristike automobila koji vam predstavljamo – rekao je Andreas Pinter, generalni direktor “Mercedesa” u Srbiji. – Upravo zbog takvih karakteristika je od Sajma u Ženevi do danas ovaj model prodat u više od 40.000 primeraka, što je svojevrstan rekord.

On je dodao da je radikalan novi dizajn koji je sa oduševljenjem prihvaćen posle prvog pojavljivanja A-klase studiozno primenjen na serijsku proizvodnju novog modela.

– Pojava A-klase je odraz nove “mercedes-benz” strategije u dizajnu čiji je rezultat klasičan dvovolumenski dizajn posebnog izraza, emotivna spoljašnjost sportskog izgleda i izuzetan osećaj vrhunskog kvaliteta u unutrašnjosti – kažu tvorci novog automobila.

Novi model potpuno je redizajniran, do najsitnijih detalja. Nova A-klasa “mercedes-benza” je izrazito dinamična, ističe se dizajn modela, moćni motori u rasponu od 80 kW (109 KS) do 155 kW (211 KS).

Nova klasa krstari Evropom od juna. Na platou ispred “Delta sitija” ovi lepotani biće izloženi do 11. septembra.

Besplatna proba uz registraciju na sajtu

Klijenti i ljubitelji “mercedes-benz” brenda će imati ekskluzivnu priliku da testiraju novi model. Svi zainteresovasni da isprobaju novu klasu, to mogu da učine registracijom na oficijelnom “Mercedesovom” sajtu kao i putem telefona.

Autor: B. Hadžić, Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)