Datum:

15.03.2020. 21:15

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

U skladu sa strategijom razvoja dilerske mreže i pružanja kvalitetne prodajno-servisne usluge širom Srbije, Hyundai je, na površini od 400 m2 izložbenog i 700 m2 servisnog prostora, otvorio moderan centar koji zadovoljava sve visoke standarde ovog brenda.

Povodom otvaranja novog objekta, Hyundai je za svoje kupce obezbedio specijalne pogodnosti i 10% popusta na sve usluge servisa do kraja ovog meseca.

Visoko kvalifikovan i profesionalan prodajni tim ovog centra će izaći u susret svim pitanjima kupaca, kojima je na raspolaganju i test vožnja kao najefikasniji način za upoznavanje sa karakteristikama novih modela.

Prateći globalni pravac delovanja u interesu očuvanja životne sredine, Hyundai će se u narednom periodu u velikoj meri okrenuti “zelenim” tehnologijama, u skladu sa čim je ispred ovog centra u Novom Sadu, postavljen punjač za elektro vozila snage 22 kW.

Hyundai je distributerski prisutan u Novom Sadu već 18 godina, a 2015. kompanija je otvorila svoj prvi centar u ulici Šajkaška 37.

Preseljenjem u novi Hyundai centar u Ulici Rumenački put 6 ove godine, kupci su dobili novi prostor u kome mogu izabrati i održavati svoj Hyundai automobil po najvišim standardima.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)