Datum:

18.04.2016. 22:17

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

“Fijat profesional” predstavio je “talento”, model koji je, zahvaljujući velikoj nosivosti, idealan saradnik za profesionalce koji se kreću po gradskim ulicama. Model se odlikuje svestranošću i mogućnošću prilagođavanja najrazličitijim potrebama kupaca.

Njegovo ime “talento”, kažu Italijani, dočarava urođeni kvalitet i koncept visoke vrednosti, podsećajući na naziv antičkog novčića, u skladu sa najboljom tradicijom brenda. Ime nosi veliku simboličku vrednost i upućuje na mogućnosti i sposobnosti vozila i na njegov talenat. Sve njegove funkcije su od suštinskog značaja za odgovor na izazove budućnosti.

Kada je reč o stilu, novi “talento” se odlikuje kompaktnošću i skladnim proporcijama. Izduženi vetrobran je funkcionalno spojen sa kratkom haubom, tako da prednji deo vozila ostavlja impozantan, ali dinamičan utisak. Horizontalna struktura, sa smelim, jasnim linijama, u skladu sa duhom nove game “Fijat profesional” povećava širinu i nosivost vozila, što je jasno sugerisano četvrtastim oblikom zadnjeg dela, istovremeno prenoseći ideju dinamičnosti i stabilnosti. Novi model je izveden sa pouzdanim, snažnim i štedljivim turbo i tvin turbo dizel motorima, koji isporučuju do 145 KS.

Linija novog modela “talento” predstavlja vezu između modela “doblo kargo” i “dukato” i uvećava opseg kapaciteta i dužina tovarnog prostora u ponudi game “Fijat profesional”, dajući sveobuhvatne, zadovoljavajuće odgovore na sve potrebe poslovnog prevoza tereta.

Kao rezultat, dobijeno je funkcionalno vozilo koje maksimalizuje rad, vreme i prihode, fokusirajući se na stvarne potrebe kupaca, kroz čitav niz verzija, uključujući kombi vozila, minibus verzije, kamionete i vozila sa ravnim platformama.


BROJKE
* 145 ks je maksimalna snaga
* 5,2 m3 je zapremina tov. prostora


Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)