Datum:

11.05.2011. 2:23

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 4978 pregleda

Fiat S.p.A. lansira novi Fiat Professional Ducato, poslednju generaciju najprodavanijeg lakog komercijalnog vozila koje je tokom 30 godina prodato u više od 2.2 miliona primeraka širom sveta. Novi model predstavlja spoj funkcionalnosti, estetike i ekonomičnosti i zadovoljava najrazličitije poslovne potrebe.

Njegov dizajn usklađen je sa potrebom za prostranošću i udobnošću. Ovo čuveno vozilo tradicionalno je poznato po pouzdanim motorima, maloj potrošnji, kao i velikom obrtnom momentu pri malom broju obrtaja. U ponudi će biti četiri Euro 5 Multijet turbodizel motora sa direktnim ubrizgavanjem, do 177 KS i menjačima sa pet ili šest brzina. Zahvaljujući primeni inovativnih tehnologija ovi motori ostvaruju rekordno nisku potrošnju goriva, od 6.4l na pređenih 100km i emisiju ugljen-dioksida od 169g/km.

Kupcima su na raspolaganju tri verzije unapređenih enterijera, što je trenutno jedina ovakva ponuda na tržištu. Unutrašnjost novog modela je visoko funkcionalna, ergonomski prilagođena i pruža veliku udobnost u vožnji.

Poslednja generacija ovog popularnog vozila omogućava izbor nekoliko zapremina, od osam do 17 m3. Novi Ducato ima i inovativan sistem za kontrolu proklizavanja “Traction +”, koji omogućava lakše upravljanje vozilom na zahtevnim terenima. Vožnju dodatno olakšavaju “Blue & Me Nav” i “eco: Drive Fiat Professional” sistemi koji vozače navode na optimalne putanje i ekonomičniju vožnju.

Izvor: McCann Erickson PR

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)