Datum:

21.04.2016. 16:13

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Veliki jubilej, 75. godina od prvog “džipa”, kompanija “Fijat-Krajsler automobili” obeležiće sa specijalnom, ograničenom serijom ovog legendarnog brenda, nazvanom “75th Anniversary” koja će se uskoro naći u prodajnim salonima Evrope, Bliskog istoka i Afrike.

Modeli specijalnog izdanja biće naravno nešto sasvim dostojno slavljeničkog raspoloženja. Ekskluzivnost je zagarantovana, a standardna oprema će biti više nego bogata sa specijalnim stilskim detaljima i karakterističnom oznakom – “75th Anniversary” .

Naravno, ekskluzivnost podrazumeva i ograničenu seriju a u “Fijat-Krajsleru” su odlučili da se za sve zemlje EMEA (Evropa, Bliski istok, Afrika) isporuči samo 8.000 primeraka.

Izgled je više nego originalan. Tu su felne bronzane boje niskog sjaja sa bronzanim i narandžastim umetcima u eksterijeru, kao i sedištima sa reljefnim logotipom 75-godišnjeg jubileja. U “Džipu” tvrde da su i mehaničke i terenske sposobnosti vozila, kao i sad standardnih paketa opreme takvi da će potencijalni kupci brzo donositi odluku da baš ove, jubilarne primerke moraju da pazare!

Agregati odabrani da pokreću ovu liniju “džipova” su zaista vrhunac u ponudi.Tako na primer “džip renegejd -” “75th Anniversary” ima 2.0 litarski dizelaš “multidžet 2″ a 140 KS i devetostepenim automatskim odnosno šestostepenim manuelnim menjačem.Benzince predstavljaju 1,4- Turbo MultiAir II sa 170 KS i 2,4-” Tiger Shark” sa 185 KS sa automatskim menjačem sa devet stepeni prenosa.Specijalne boje, felne, dvostruki izduv i još mnogo toga moći će da se vidi u salonima Srbije od maja.

“Jeep Cherokee “75th Anniversary”” imaće još luksuzniju opremu i moćnije motore – 2,2 litarski turbo dizel “”MultiJet II” sa 200 KS a najjači V6 benzinac imaće 272 . I “čiroki” stiće u Srbiju u maju.

“Džip vrangler sahara” imaće još snažnije motore – čuveni penstar benzinac V6 sa 284 KS i 2,8 litarski dizelaš sa 200 KS.

U Srbiju stiže u septembru.

Perjanica brenda, “grand čiroki 75th Anniversary”, pokretađe moćni 3,0 litarski dizelaš V6 sa 250 KS i 3,6 litarski Pentastar V6 benzinac sa 286 KS.Oprema u “grand čirokiju” oduzimaće dah, a u prodaji u našim salonima pojaviće se u julu.

Cene ovih modela još nisu saopštene.

Jeep-(2)

Jeep-(3)

Jeep-(4)

Jeep-(5)

Jeep-(6)

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)