Datum:

02.10.2011. 23:51

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 8893 pregleda

Francuski proizvođač je predstavio novi model u svojoj liniji. Nazvan je C4 Aircross i u biti ima istu formulu kao i C3 Across, ali u daleko zanimljivijem paketu.

Ovaj krosover biće predstavljen u prvoj polovini naredne godine sa izborom između pogona na dva i četiri točka. Verzija sa pogonom na sva četiri takođe će biti dostupna u dve opcije: pogon na jednoj osovini radi ekonomičnije vožnje i pogon na obe osovine koji automatski prenosi obrtaje između prednje i zadnje osovine, što pojačava distribuciju obrtaja do zadnjih točkova radi dodatne kontrole u vožnji pri lošim uslovima.

Izbor motora uključuje izbor između dva veoma ekonomična dizela: Citroenov HDi 110 od 1.6-litara uparen sa šestostepenim ručnim menjačem i HDi 150, takođe dostupan sa pogonom na prednjoj i obe osovine sa šestostepenim ručnim menjačem. Ukoliko insistirate na benzinskom motoru, jedini izbor je 1.6-litarski atmosferski za petostepenim menjačem.

Što se tiče spoljašnjeg izgleda ovog automobila, LED svetla postavljena su vertikalno, dizajn zadnjeg dela je futuristički i komplikovan kao Transformers, a trebalo bi i da je cenovno pristupačan.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)