Datum:

29.12.2011. 19:50

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 5759 pregleda

Audi za narednu godinu ima mnoštvo planova, a u samom centru zbivanja svakako će biti razvoj novih proizvoda. Ove godine, proizvođač iz Ingolstadt-a bio je preokupiran poboljšanjem A4 i novim A6 automobilima – modelima koji su od krucijalnog značaja za borbu protiv njihovog najvećeg rivala – BMW-a u narednih nekoliko godina.

Sada će Audi svu svoju pažnju preusmeriti na revoluciju u segmentu kompakta, obzirom da na to da je novi A3 zvanično najavljen za iduću godinu. Audi je najavio i da će uložiti 13 milijardi evra u razvoj novih proizvoda i tehnologija u proširivanje svojih proizvodnih i prodajnih lokacija do 2016. godine.

Pored novog A3 modela koji će se proizvoditi širom sveta, Audi u planu ima i A8 hibrid, kao i A6 allroad quattro i u potpunosti električan R8 sportski automobil iduće godine.

”Namera nam je da postignemo solidan rast na internacionalnom nivou i da povećamo proizvodnju laganih vozila i vozila na električni pogon,” rekao je Tomas Sigi, član borda menadžmenta za ljudske resurse u Audi AG-u. ”Upravo zato mi zapošljavamo nove ljude i planiramo da angažujemo još oko 1200 stručnjaka u narednoj godini.”

”Kako bismo povećali profitabilnost, usmerićemo svoje investicije ka razvoju novih proizvoda,” izjavio je Agzel Strotbek, član borda menadžmenta za finansije i organizaciju u Audi AG-u. ”Audi Grupa planira da investira više od 2 milijarde evra godišnje u razvoj novih proizvoda i tehnologija”, dodaje Strotbek.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)