Datum:

16.08.2015. 23:11

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 7227 pregleda

Alfa Romeo MiTo lansiran je 2008. godine, već 2010. imao je “apdejt” u vidu automatskog menjača Alfa TCT (Alfa Twin Cluctch Transmission) sa duplim suvim kvačilom, takođe Blue&Me infotejment sistem integrisan sa Tom Tom navigaciojom.

Zatezanje bora desilo se prošle godine, kako bi se ovaj super mini nastavio svoj životni vek na tržištu. Alifin predstavnik u B segmentu je još uvek jedan od najatraktivkih automobila ali lagano je zakoračio u svoju osmu godinu od kako je na tržištu, pa je došlo vreme za naslednika.

Na osnovu informacija francuski “abcmoteur” kreirao je render koji pokazuje kako bi novi MiTo mogao da izgleda. Slika nam govori da se dizajn naslednika neće puno razlikovati u odnosu na orginalni model, više deluje ka “facelift” koji baziran na prototipu MiTo GTA koji nikada nije ušao u serisku proizvodnju.

Prema ovome prednji kraj će doživeti najznačajniju promenu, dobiće novi grli koji će biti veće površine stajaće uspravnije, a njegov V oblik dobiće oštrije uglove, takođe novi branik imaće veći otvor iza koga će se nalaziti crna mreža. Farovi će biti malo izduženiji i dalje će bitu uokvireni hromiranim prstenovima, sa verovatnoćom da budu osvetljeni led diodama.

Proteklih meseci dok smo čekali Giulia, Alfa nas je upoznala sa svojom strategijom davanja informacija na kašičicu, koje stvaraju neku dodatnu tenziju i isčekivanje novog modela i onda od jednom “bum” tu je pred nama. Mislimo da će tako biti i sa novim Mitom, pošto postoje neke glasine da bi mogao doživeti premijeru na Frankfurtskom sajmu automobila polovinom idućeg meseca.

U prilogu je render kako bi trebao da izgleda naslednik i slika aktuelnog modela radi lakšeg poređenja, a tu je i slika maskiranog automobila.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)