Datum:

07.12.2018. 21:08

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kompanija “Opel” gleda unapred ka uzbudljivoj budućnosti kao brend i postavlja nove standarde sa “GT X Experimental-om”.Ovako najavljuje svoju viziju “Opel” u saopštenju medijima.

Pri tome, tvrde da ceo koncept brenda oslikava vrednosti i vizije “Opela” i nudi uvid u to kako će budući modeli izgledati: sa odvažnom i čistom pojavom, istovremeno privlačni, pristupačni i orijentisani ka kupcu. “Opel” je sada povezao ovu viziju brenda sa jasnim i kosmopolitskim stavom putem nove kampanje na internetu i društvenim mrežama – #StandardEvolved.

Kako je to nemačka kompanija zamislila i kako je krenula u ostvarenje ovog zadatka?

U saradnji sa VICE Brand Solutions, “Opel” je pretražio ulice Berlina u potrazi za “milenijalcima” koji su bazirani u centru društva, a koji istovremeno odražavaju raznolikost Nemačke – od brazilskog grafičkog dizajnera Rafe i bavarskog majstora za tetoviranje Maksa do modnih dizajnera Daniela i Dona. Svi oni zastupaju humani, kosmopolitski i tolerantan stav. To ih čini savršenim za imidž brenda “Opel”: Odvažni, pristupačni i uzbudljivi – baš kao i “GT X Experimental”.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)