Datum:

20.03.2018. 22:24

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Prema nezvaničnim informacijama, BMW i Toyota će svoja dva nova sportska modela izrađivati u fabrici Magna Steyr u Gracu.

Vest je objavio je Automotive News, pozivajući se na pouzdan izvor, a BMW i Toyota za sada nisu zvanično potvrdili ove navode.

Toyota je na nedavno završenom auto-salonu u Ženevi predstavila Supra Racing Concept, kao najavu buduće produkcijske Supre čija će serijska proizvodnja početi u prvoj polovni 2019.

Sa druge strane, fanovi BMW-a dobili su uvid u to kako će izgledati novi Z4 kroz istoimeni koncept prikazan u leto 2017.

Podesećamo, dva nova sportska modela razvijena su u saradnji nemačkog i japanskog proizvođača i dele istu mehaničku platformu.

Ipak, u Toyoti kažu da će se nova Supra i Z4 prilično razlikovati po karakteru. Kako se navodi, Supra će biti “izrazito sportski orijentisan automobil”, dok je BMW Z4 sportski roudster za svakodnevnu vožnju.

Inače, u fabrici Magna Steyr u Austriji izrađuju se modeli još nekih kompanija, kao što su Mercedes G klase i Jaguarov SUV E-Pace, a BMW tamo već proizvodi neke verzije Serije 5.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)