Datum:

17.04.2014. 16:19

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 4179 pregleda

Najnovije inovativno rešenje u ponudi letnjih pneumatika kompanije “Goodyear Dunlop Sava Tires” je “Dunlop Street Response 2”. Guma je kreirana tako da se prilikom kotrljanja po mokroj površini izbegne nagomilavanje vode, čime se smanjuje opasnost od akvaplaninga. Spoljašnji oblik preseka pneumatika omogućava povećanje površine naleganja pri kočenju tako što se više rubova za prianjanje urezuje u sloj vode. Dva široka kanala odvode vodu i time održavaju kontakt centralnog dela pneumatika s putem. U poređenju s prethodnicom, “Street Response 2” bolje rezultate postiže i po kišnom i po suvom vremenu, omogućava kraći put kočenja i do 10 odsto više pređenih kilometara. Nova guma “Dunlop Street Response 2” dostupna je za felne od 13, 14 i 15 inča.

“Dunlop Sport Blu Response”, letnji pneumatik za putnička vozila, donosi impresivne prednosti, među kojima su osetna ušteda u potrošnji goriva i odlično prianjanje na mokroj podlozi. Zahvaljujući širokim centralnim kanalima, efikasno odvodi vodu, naročito pri velikim brzinama. Ako ga upoređujemo s glavnim konkurentnim pneumaticima, ovaj “Danlopov” pneumatik omogućava izvanredno kočenje jer ima za čak tri metra kraći put zaustavljanja od proseka. Njegova superiornost se pokazuje i u upravlji-vošću, jer ima do tri odsto bolji rezultat u odnosu na prosek testiranih konkurentnih pneumatika.

“Goodyear” porodica pneumatika u svojoj ponudi letnjih pneumatika za putnička vozila može da se pohvali modelima “EfficientGrip Performance” i “EfficientGrip Compact”, koji su na raspolaganju u 39 dimenzija.

“Fulda” predstavlja letnji pneumatik visokih performansi (HP) “Eco Control HP”. Ovaj pneumatik namenjen je svim vozačima koji prednost daju vrednosti i traže pneumatik po povoljnoj ceni koji omogućava sigurnu kontrolu na putu.

Visoke performanse

Za letnju sezonu “Sava” preporučuje dva letnja pneumatika visokih performansi – “Intensa UHP” i “Intesa SUV”, koja nude dobru upravljivost kako na suvoj, tako i na mokroj podlozi. Zahvaljujući materijalima od kojih je napravljen, “Intesa UHP” vozačima automobila visokih performansi koji vode računa o troškovima omogućava manju potrošnju goriva. Karakteristike “Intesa SUV” omogućavaju odličnu upravljivost pneumatika na suvoj podlozi, precizno upravljanje i visok nivo performansi u krivinama, a pored toga i dobre performanse na mokrim putevima.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)