Datum:

07.03.2014. 10:42

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 4050 pregleda

Ford Motors je na evropskom autosalonu u sredu premijerno predstavio nova vozila sa novim tehnologijama, među kojima su novi “fokus” – koji će u prodaji biti u drugoj polovini ove godine, novi “mustang” koji će u Evropu stići 2015. i novi “edž koncept”- koji isporučuje snažne smernice tehnologije, oblikovanja i izrade novog velikoga SUV-a.

Prvi put u Evropi, Ford je predstavio C-MAX solar enerdži koncept – prvo vozilo te vrstena sunčani pogon, renžer za reli Dakar, kao i evropsku novost – SYNC 2 tehnologiju, koja vozaču omogućava upravljanje nekim sistemima u vozilu, upotrebom glasovnih jednostavnih komandi.

Takođe je prikazan i novi osmoinčni ekran u boji, visoke rezolucije, osetljiv na dodir.

“Septembra 2012. godine, obećali smo da ćemo svoje poslovanje u Evropi transformisati snagom naše strategije “Jedan Ford”, kazao je predsednik Forda za Evropu, Bliski istok i Afriku Stiven Odel. On je dodao da je strategija bila da se ubrza razvoj proizvoda i obezbedi više vozila i tehnologija, umesto da čakamo da recesija prođe.

“Obećali smo da ćemo u petogodišnjem periodu predstaviti 25 novih vozila. Do sada smo u ponudu uveli 11 – od kojih najmanje 10 stiže u 2014 godini,” kazao je on.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)