Datum:

31.10.2012. 19:17

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4725 pregleda

Od četvrtka 1. novembra 2012. u 12 časova, u okviru radova na rekonstrukciji petlje Zmaj na autoputu kroz Beograd, za saobraćaj će biti zatvorena kolovozna traka u smeru Zemun-Bežanijska kosa, u dužini oko 300 metara.

Vozila koja se kreću od Zemuna prema Bežanijskoj kosi, usmeravaće se ispred petlje u krajnju levu saobraćajnu traku suprotnog smera, da bi se posle 300 metara ponovo vratila u kolovoznu traku namenjenu kretanju ka Bežaniji. 

Vozila koja se od Bežanijske kose kreću prema Zemunu zadržavaju svoj smer kretanja i koriste srednju i desnu saobraćajnu traku. U ovoj fazi radova omogućeno je levo skretanje i uključenje na autoput za vozila koja se kreću iz smera Bežanijske kose prema Šidu. 

Do završetka radova na petlji Zmaj, biće zatvorena sledeća uključenja/isključenja: 

– Uključenje na autoput za vozila koja se iz smera Zemuna kreću prema Beogradu, odnosno Nišu. 

– Isključenje sa autoputa iz smera Beograda prema Bežanijskoj kosi i carinskim terminalima. Ova vozila se usmeravaju dalje prema Šidu i okreću na petlji Ikarbus, da bi se ponovo autoputem vratila do petlje Zmaj i isključila ka Bežaniji. 

– Isključenje sa autoputa iz smera Šida prema Zemunu, odnosno Novom Sadu. Ova vozila se usmeravaju dalje prema Novom Beogradu do petlje Tošin Bunar gde se okreću i vraćaju nazad prema Šidu do petlje Zmaj, gde se isključuju prema Zemunu, odnosno Novom Sadu. 

Iz “Puteva Srbije” ranije je saopšteno da će radovi na autoputu na petlji kod pumpe Zmaj i na delu puta Bežanijska kosa-Zemun biti završeni do kraja novembra 2012. godine, ukoliko vremenski uslovi to dozvole. 

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)