Datum:

13.10.2012. 11:35

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3891 pregleda

U subotu 13. oktobra od 13 časova za saobraćaj će biti otvorena rekonstruisana deonica autoputa od benzinske stanice Mokri Lug do petlje Konjarnik, u smeru Niš–Šid. Od nedelje 14. oktobra, zbog nove faze radova, u istom smeru zatvara se deo autoputa od petlje Konjarnik do petlje Dušanovac.

Na ovom delu autoputa saobraćaj će se odvijati dvosmerno kolovoznom trakom namenjenom kretanju od Šida ka Nišu, prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Vozila koja se kreću od Niša prema Šidu usmeravaju se ispred petlje Konjarnik u suprotnu kolovoznu traku i nastavljaju da se kreću levom (preticajnom) saobraćajnom trakom do petlje Dušanovac, nakon čega se vraćaju u svoj smer, odnosno u normalan režim saobraćaja.

Automobili koji se kreću od Šida prema Nišu, zadržavaju svoj smer i za kretanje će koristiti srednju i desnu saobraćajnu traku.

U ovoj fazi radova biće omogućeno isključenje na petlji Konjarnik za vozila koja se kreću od Niša prema Pančevu, odnosno ka ulici Vojislava Ilića.

Istovremeno, zatvaraju se uključenja na autoput u smer ka Šidu, iz ulica Vladimira Tomanovića i Vojislava Ilića kod benzinske stanice Slap. Vozila će na autoput moći da se uključe na petlji Dušanovac.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)