Datum:

27.10.2012. 12:09

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4769 pregleda

Od subote 27. oktobra od 10.30 časova za saobraćaj će ponovo biti otvoreno uključenje na autoput u smeru Niš-Šid, kod benzinske stanice Slap na Konjarniku. Istovremeno, zbog nastavka radova na rekonstrukciji autoputa kroz Beograd, od subote će za saobraćaj biti zatvoreno isključenje sa autoputa iz smera Niš-Šid, na petlji Konjarnik.

Za saobraćaj će i dalje biti zatvorena srednja i leva saobraćajna traka u smeru od Niša ka Šidu, na delu od petlje Konjarnik do petlje Dušanovac. U ovoj fazi radova biće omogućeno kretanje krajnjom desnom (zaustavnom) saobraćajnom trakom, koju će koristiti vozila koja se uključuju na autoput iz ulice Vladimira Tomanovića kod benzinske stanice Slap. 

Na ovom delu autoputa saobraćaj će se i dalje odvijati dvosmerno, kolovoznom trakom namenjenom kretanju od Šida ka Nišu, prema postavljenoj saobraćajnoj signalizaciji. 

S obzirom da će do završetka radova na ovoj deonoci biti zatvoreno isključenje sa autoputa iz smera Niš-Šid na Konjarniku, vozila koja se kreću iz smera Niša ka Pančevu produžiće do petlje Dušanovac, gde mogu da se okrenu u smer ka Nišu i isključe na petlji Konjarnik prema ulici Vojislava Ilića i dalje ka Pančevu. 

Teretna vozila u tranzitu upućuju se do petlje Mostar i dalje Savskom i Dunavskom prema Pančevačkom mostu. 

Iz “Puteva Srbije” ranije su saopštili da je završetak svih radova na deonici autoputa od petlje Konjarnik do petlje Dušanovac predviđen je za period 5-10. novembra, ako to dozvole vremenski uslovi.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)