Datum:

21.04.2011. 16:12

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 7600 pregleda

Jeep još uvek ubire plodove svojih uspešnih specijalnih izdanja Wrangler modela. Sam kamen temeljac ovog brenda ima verne poklonike, a sada je tu i novi specijalni model koji treba da osvoji one još uvek neosvojene. Nazvan je Mojave po Mojave pustinji u Kaliforniji, a podseća na druge modele iz istog ranga – Islander, Mountain, viđeni prošle godine u Detroitu i Call of Duty: Black Ops izdanje, prikazan u Detroitu ove godine. Kao i većina SUV-ova ovog kalibra, on odlično izgleda na ulicama, ali je i u pustinji i drugim nepristupačnijim terenima na visini zadatka.

Njegova boja inspirisana je kalifornijskom pustinjom. Ispod njegove šire-nego-što-bi-trebalo limarije nalazi se komplet guma pozajmljen od Rubikona i mineral-sive 17-inčne felne, sa 32-inčnim gumama. Velika ”gušterolika” nalepnica nalazi se na haubi i na stražnjem delu, a crni poklopac za sipanje benzina i zadnja svetla čine lep kontrast nasuprot farbi boje peska. Unutra dominira gušer-tema koja se nastavlja od spoljašnjosti, čineći da tamna koža padne u drugi plan.

Očekuje se da će se Jeep Wrangler Mojave (2011) na tržištu zvanično pojaviti u junu. Cena mu je 29.195 dolara + 750 za isporuku.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)