Datum:

27.09.2013. 22:31

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4552 pregleda

S prvim jesenjim danima Grand Motors je započeo prodajnu kampanju tokom koje se dva modela Fordovih automobila nude po izuzetno povoljnim cenama: Fiesta se ponovo može kupiti za samo 8.990, a B-MAX već za 10.990 evra, u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama.

„Najtraženiji Fordov automobil u Evropi i Srbiji – Fiesta u verziji sa petoro vrata, benzinskim motorom od 1,25 litara (82 KS), paketom opreme Ambiente, koji je ‘pojačan‘ klima uređajem i trećim naslonom za glavu na zadnjim sedištima sada se nudi po 13,4 odsto nižoj ceni, odnosno za samo 8.990 evra“, kaže direktor marke Ford u Grand Motorsu, Minja Bolesnikov.

„Procenjujemo da je ovo, za slično opremljena vozila, jedna od najpovoljnih ponuda u Fiestinoj klasi. Istovremeno, još jedan model, koji u Srbiji ima tek nekoliko konkurenata, od 22. septembra ima izutenu cenu: sasvim nova podklasa u Fordovoj ponudi, kompaktni jednoprostorni B-MAX, ima novu, za 17 odsto nižu cenu. Verzija sa benzinskim motorom od 1,4 litra (90 KS) i paketom opreme Trend trenutno košta 10.990 evra“, dodaje gosp. Bolesnikov.

„Potencijalnim kupcima novog Fordovog modela B-MAX skrećemo pažnju da u vozilu sa akcijskom cenom od 10.990 evra dobijaju i neku opremu koja se na najbližem konkurentu (iz domaće proizvodnje) doplaćuje, recimo radio/CD/MP3, elektro podizače zadnjih prozora, elektro podesive i grejane spoljne retrovizore, sistem za praćenje pritiska u pneumaticima. Istovremeno, B-MAX sa paketom Trend, kao i konkurencija, ima serijski ugrađen sistem za sprečavanje blokade točkova pri kočenju (ABS), elektronsku kontrolu stabilnosti, (ESP), ručno podesiv klima uređaj, itd“, podseća gosp. Bolesnikov.

Dva model na popustu, kao i svi ostali Fordovi automobili, mogu se kupiti i po sistemu staro za novo, uz korektno procenjenu vrednostu korišćenog vozila koje se ustupa kao ulog za novo.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)