Datum:

31.03.2018. 11:06

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

U poslednje vreme mnogi proizvođači automobila odlučuju da ne učestvuju na nekim od najvećih sajmova automobila na svetu, u koje spadaju Ženeva, Pariz, Frankfurt i Detorit.

Jedan od njih je i Nissan, odnosno, on je poslednji u nizu koji se odlučio na ovakav potez. Naime, iz kompanije su saopštili da će ove godine preskočiti Sajam automobila u Parizu, preciznije, to je izjavio predsednik kompanije za Zapadnu Evropu, Bernard Loire.

Loire je jasno stavio do znanja zašto se njegova kompanija odlučila na ovakav potez, i naveo je da kompanija nema novih proizvoda koje bi predstavila, kao i da su morali da donose velike odluke, te su izabrali da prisustvuju ženevskom sajmu automobila i na sajmovima koji su posvećeni digitalizaciji i novim tehnologijama.

Naime, Nissan nije prvi veliki proizvođač automobila koji neće učestvovati na ovom sajmu, jer su tokom 2016. godine, sajam preskočili Aston Martin, Bentley, Ford, Lamobrghini, Subaru i Volvo.

Takođe, Nissan nije jedini proizvođač koji će preskočiti ovogodišnji sajam, jer su se na taj korak već odlučili Ford, Mazda i Volvo.

Međutim, iako veliki proizvođači neće biti pristuni, u Parizu ćemo imati prilike da vidimo premijere modela BMW Z4 i X3 M, Peugeot 208 i dve varijante novog 508, kao i VW T-Cross, Audi E-Tron i Renault Clio.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)