Datum:

13.11.2017. 19:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nissan je sa svojim Midnight izdanjima pronašao zlatnu koku, i sada namerava to da iskoristi. 

Ilustracije radi, od svih specijalnih izdanja, pod ovim imenom, oko 80 odsto prodaje čini Maxima SR model. Takva potražnja dovela je do toga da japanski proizvođač proširuje svoja „ponoćna” izdanja i na nove modele.

Tako će za 2018. godinu Nissan u ponudi imati svoje pikapove u Midnight izdanju, što se odnosi na Frontier, Titan i Titan XD modele.

Frontier Midnight izdanje će se u ponudi naći u Crew Cab formi, sa automatskim menjačem i pogonom na dva ili četiri točka. Imaće 18-inčne točkove od aluminijumskih legura, novu rešetku, pragove, retrovizore, kvake i oznake, kao i branike u boji karoserije.

Midnight Titan i Titan XD takođe dobijaju crne retrovizore, kvake, pragove i oznake, kao i crno okruženje oko maglenki i 20-inčne točkove. I njihovi branici su u istoj boji kao karoserija. Ovaj paket dostupan je sa SV i SL nivoima opremljenosti Titan ili Titan XD modela, sa Crew Cabom i pogonom na dva ili četiri točka.

Za one koji nisu ljubitelji pikapa, tu su drugi modeli sa Midnight tretmanom: Sentra SR, Altima SR, Maxima SR, Rogue SV, Murano Platinum i Pathfinder SL.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)