Datum:

19.06.2011. 23:48

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 6522 pregleda

Ekonomska kriza je, čini se, sad već stvar prošlosti, a pokazatelji toga jesu saloni automobila koji postaju sve bolji iz godine u godinu. Jedan od verovatno najvećih na svetu jeste Salon automobila koji se održava u Detroitu svakog januara, a ove godine imali smo prilike da vidimo oko stotinu izloženih automobila od proizvođača širom sveta.

U protekle dve godine, jedna kompanija je misteriozno izostajala, ali sada će to da se promeni. Nissan, skupa sa svojim Infiniti odeljenjem, objavio je da će se naredne godine najzad pojaviti na pomenutom događaju. Organizatori su izjavili da im je zbog odluke ove kompanije izuzetno drago i da će sa zadovoljstvom ponovo ugostiti ovog proizvođača za otprilike 6 meseci, kada će se salon ponovo održati.

Prošlogodišnji Salon u Detroitu bio je izuzetno posećen, kao i medijski pokriven. Preko 5000 medijskih predstavnika iz 41 savezne američke države i 60 drugih zemalja prisustvovalo je događaju i izveštavalo sa istog. Naredne godine se očekuje da će ih biti još više, posebno kada se zna da poznati proizvođači laganim koracima započinju teaser kampanje za najave svojih premijera koje ćemo videti u januaru.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)