Datum:

24.05.2018. 15:38

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nissan obeležava predstavljanje nove generacije Altima modela novim Edition One, ograničenog izdanja sa mnogim zanimljivim karakteristikama.

Ovo vozilo dostupno je u skarletno ćilibarskoj (Scarlet Ember), biserno beloj (Pearl White) ili super crnoj (Super Black) boji, a zasnovano je na Altima Platinum VC-Turbo perjanici sa vrha ranga.

Novi Nissan Altima Edition One ima zadnji spojler, 19-inčne aluminijumske točkove u tamnosivoj boji, osvetljene pratove, eksterno osvetljenje poda i specijalne „Edition One” oznake.

Lista opreme uključuje kožna sedišta, panoramski krov, Bose premium audio sistem, specijalne patosnice, kao i ProPilot Assist, sistem za poluautonomnu vožnju.

Nissan nudi i premium uslugu 24-časovne asistencije koja omogućava korisnicima da kupuju karte za različite događaje, čak i da rezervišu mesta u restoranima. Ova opcija zove se Nissan Concierge i može joj se pristupiti putem smartfona, smartvoča ili smart aplikacija za prepoznavanje govora, a sa Edition One vlasništvom dobija se besplatno na prve tri godine korišćenja.

Rezervacije za Edition One, kao i za ostatak Nissan Altima modela, biće moguće od 15. juna.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)