Datum:

16.10.2012. 10:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 5841 pregleda

Olimpijski šampion sprinter Usain Bolt produbio je svoju saradnju sa kompanijom “Nisan” pomažući japanskom proizvođaču da proizvede jedinstveni “Nisan GT-R” koji će biti stavljen na aukciju, a sav prilog će otići u humanitarne svrhe. Kako se ovde radi o vanserijskom sportisti, jasno je da i automobil mora naginjati ka savršenstvu, a kako mu se najlakše približiti nego preko zlata od koga je ovaj “Nisan GT-R” napravljen.

Zlatni “Nisan GT-R” ima Boltov potpis, a kako bi budući vlasnik osećao luksuz na sve strane i unutrašnjost automobila prekrivena je tankim slojem ovog dragocenog metala.

Ovaj svojevrsni “Usain Bolt GT-R” biće stavljen na aukciju preko “ibeja” tokom meseca. Novac prikupljen od prodaje biće uplaćen na račun Usain Bolt fondacije, čiji je cilj da stvori više mogućnosti za decu i mlade na Jamajci, odakle ovaj slavni sportista dolazi.

Kako je proizveden samo jedan zlatni “Nisan GT-R”, proizvođač je najavio da će uskoro u prodaju biti puštena i limitirana serija “Bolt GT-R”, specijalno napravljena u čast olimpijskog šampiona.

Izvor: Moj auto

 

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)