Datum:

04.04.2018. 16:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

NIO planira da predstavi „novu varijaciju” svog Eve koncepta na Auto China 2018. salonu. 

Ova kompanija ostala je tajnovita po pitanju detalja, ali originalni Eve koncept bio je predstavljen prošle godine kao u potpunosti samovozeće vozilo, za koje je Nik Sampson iz Faraday Future-a rekao da je u pitanju „jadni klon” njihovog FF91 modela.

Iako su ova dva vozila definitivno delila izvesne sličnosti u izgledu, Eve je zamišljen kao budućnost transporta, sa digitalnim pratiocem koji se zove NOMI i koji je zapravo softver zasnovan na veštačkoj inteligenciji. Ova kompanija tvrdi da je on u stanju da kontinuirano uči o interesovanjima putnika, i na taj način pronalazi informacije kojima zadovoljava njihove potrebe.

Originalni Eve je imao unutrašnjost u koju je moglo stati šestoro ljudi, koji se udobno mogu smestiti dok se vozilo samo uputilo na svoju destinaciju. Prijatnost pri vožnji podstaknuta je činjenicom da vozilo ima stakleni krov i panoramski vetrobran.

Koncept je opremljen mnogim visokotehnološkim karakteristikama, kao što je mogućnost da se prepoznaju druga Eve vozila. Oni međusobno mogu razmenjivati informacije i raditi zajedno na povećanju efikasnosti.

O najnovijem Eve konceptu za sada nema informacija, a NIO će na Auto China salonu predstaviti i svoj ES8 krosover, kao i EP9 visokih performansi. 

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)