Datum:

29.04.2011. 19:11

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 5777 pregleda

Nećemo lagati, zbog Ferrarija 458 Italije zaklecala bi nam kolena, a ruku na srce, ne bi nam trebalo mnogo ni da se onesvestimo kad bismo zaseli za upravljač, ako ništa više, a onda zbog učinka koji bi sijaset kojekakve dugmadi imao na naš razum.

U Ferrariju su valjda mislili da će njihov pretposlednji automobil voziti samo vozači Formule 1, pa su odlučili gotovo sve moguće kontrole, nezavisno o njihovoj važnosti, staviti na i oko upravljača.

Tako ćete, koristeći samo palčeve, moći aktivirati, pazite sad ovo – trubu, pokazivače smera, kratka i duga svetla, brisače, glasnoću muzike i odabir radio-stanice, odnosno pesme, postavke vešanja i postavke sigurnosne elektronike. Ove poslednje dve funkcije mogu se dodatno podešavati u čitav niz kombinacija i parametara, a nemojmo zaboraviti ni ručice za manualnu izmenu brzina smeštene iza kola upravljača.

Pretpostavljajući da će malo ko uistinu pročitati priručnik o automobilu u kojem je, nesumnjivo, sve detaljno pojašnjeno, u Ferrariju su odlučili snimiti i videoinstrukciju za one najlenje.

Pogledajte, ukoliko vam nedostaje glavobolja.

Izvor: Tportal

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)