Datum:

15.04.2016. 16:31

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Netflix je izgubio bitku od Amazona za Džeremija Klarksona, Džejmsa Meja i Ričarda Hamonda, nakon što je trio napustio Top Gear. Ipak, Netflix se odlučio za sledeću najbolju stvar, a to je „striming“ Top Geara na međunarodnom nivou.

Po šefu sadržaja, Tedu Sarandosu, dogovor u vezi sa „strimingom“ čuvenog automobilskog šoua potpada pod iste uslove kao i onaj sa verzijom Klarksona, Hamonda i Meja. Mada se čini da će Top Gear biti dostupan bilo gde, Sarandos kaže da to nije baš tako jednostavno.

„Širom sveta… ne znam. Postoje džepovi u spoljnim ugovorima koji blokiraju te stvari, tako da na širom sveta možemo da kontrolišemo stvari koje kontrolišemo sada ili stvari sa kojima smo počeli u njihovom povoju. U svakom slučaju, biće to na više teritorija.“

Očigledno je da Netflix ulazi u duel sa Amazonom sa ovim potezom, ali nije jasno kada će započeti „striming“ Top Geara. Novi serijal bi trebalo da počne da se emituje u maju, a Sarandos nije želeo ili nije mogao da kaže kada će krenuti sa „strimingom“. Ukoliko epizode budu sa zakašnjenjem dolazile na Netflix, to baš i neće biti odgovarajuća konkurencija Klarksonovoj, Hamondovoj i Mejevoj seriji na Amazonu. Top Gear na Netflixu je ipak „utešna nagrada“.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)