Datum:

08.01.2011. 10:21

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 5828 pregleda

Vozači koji u svojoj novoj registarskoj tablici imaju latinična slova đ, š, č, ć ne mogu SMS-om da plate parking. Posebne muke muče i one koji u svom mobilnom telefonu nemaju tastaturu koja podržava latinična slova. U Parking servisu priznaju da se softver tek uhodava, ali kažu da će problem ubrzo biti rešen.

Nove tablice, nove vozačke muke. Posebno ukoliko u registraciji imate š, ž, đ, ć, č. Ova latinična slova naš parking servis ne prepoznaje. 

Kada u poruci otkucate svoju novu registracionu tablicu i pošaljete korisničkom servisu Parking servisa, stiže vam odgovor da ste nepravilno uneli broj registracije i savetuju vas kako da platite uslugu parkiranja. 

Dodatne muke muče i vozače koji žive u zoniranim delovima Beograda. Njihove pretplatne karte za 2011. važe za stare registratske tablice. 

Nove tablice važe sedam godina, a novinu u odnosu na stare predstavlja i to što se, uz doplatu, mogu birati posebna slova i brojevi. Troškovi za nova dokumenta ukupno iznose 4.400 dinara, dve hiljade za tablice, 800 za saobraćajnu dozvolu i 400 za nalepnicu uz još 1200 ako menjate i isteklu vozačku dozvolu.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)