Datum:

30.11.2018. 9:04

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nemačka kompanija “Opel” će proslaviti 120 godina proizvodnje automobila naredne godine alii istovremeno 120 godina inovativnih tehnologija koje je proizvođač učinio dostupnim širokoj grupi korisnika – u skladu sa motom Opela “Budućnost pripada svima”. Naravno, “Opel2 će se potruditi i da obraduje sve one koji požele da voze automobil sa znakom munje na haubi pa je pokrenuo i specijalne edicije nazvane “120 godina” i to svih trenutno raspoloživih modela od “korse”, “adama”, “karla””astre”, i cele sportske SUV porodice “grendland x”, “krosland x” ,”moka x”.

Na taj način “Opel” planira da ponudi mnoštvo najsavremenijih tehnologija zajedno sa novim rešenjima koja se tiču dizajna i komfora u standardnoj opremi po privlačnim uslovima. Takozvane knjige porudžbina za modele iz specijalne edicije “120 godina” su upravo sada otvorene.

– “Opel demokratizuje mobilnost već 120 godina. U našim automobilima, mi nudimo tehnologije koje kreiraju trendove i funkcije koje su pristupačne za sve grupe kupaca. Ovo je ono za šta se mi zalažemo i zbog toga i nudimo specijalnu ediciju “120 godina” kao paket opreme za toliko naših modela kako bi obeležili početak naše godišnjice – rekao je Ksavier Dušemin, generalni direktor prodaje, postprodaje i marketinga.

Ova specijalna edicija se nalazi tačno iznad “Edition” paketa opreme, i u zavisnosti od modela, uključuje sisteme asistencije kao što su “Park assist” ili tempomat kao standard. Funkcije kao što su grejanje sedišta, grejanje volana i podne obloge od velura povećavaju nivo komfora. Modeli iz edicije ,”120 godina” postaju upadljivi za oko sa elegantnim aluminijumskim točkovima, elementima od hroma, pragovima na vratima na kojima je ispisano Opel i naravno logom “120 godina”. I sve je ovo dostupno po atraktivnim cenama.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)