Datum:

10.10.2013. 19:47

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 3491 pregleda

Ben Kolins otkrio je neke detalje o svom supertajnom identitetu u ulozi čuvenog Stiga u Top Gear emisiji.

Tokom Redditovog “Ask me anything” događaja, Kolins je rekao da je njegova veza sa ovom emisijom “zahlađena, ali topla – ne ključajuća, više mlaka sa kriškom limete i malo nane.” Dodao je da je tokom svog kaskaderskog angažmana na poslednjem nastavku filma o 007 agentu “Skyfall” imao prilike da se susretne sa svojim starim kolegama, ali na Klarksona nije naleteo još od 2010. godine, kada je zvanično prestao da bude Stig.

Pričajući o svom odlasku, Kolins je rekao da je BBC doturio njegov identitet Radio Times-u i da su tabloidi od toga napravili haos, pa je on zbog toga odstupio. Želeo je da se u potpunosti vrati trkama, pa je na taj način lakše doneo odluku da prestane da bude Stig.

Kada su ga pitali o najboljem iskustvu koje je imao kao Stig, Kolins je naveo da je to podučavanje Bilija Bakstera vožnji na Top Gear stazi. Uprkos tome što je slep, Bakster je, prema rečima Kolinsa, “100% svoj, dok sam ja psovao i vikao mu u kom pravcu treba da ide najbrže što sam mogao. Poljubio bih ga da nije bio sav znojav. Bili je bio car.”

Kolins je takođe otkrio da trenutno postoji nekoliko Stigova i da je on dobijao samo “25 minuta sastanka na slepo” sa superautomobilima u emisiji zato što su gume na njima mogle potrajati samo pet ili šest krugova po stazi.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)