Datum:

12.04.2018. 19:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

CEO kompanije Bentley Adrian Holmark otkrio je da kupci ove kompanije postaju sve više zabrinuti za održivost i uticaj koji prave na životnu sredinu.

Holmark je rekao da postoji nova dimenzija u donošenju odluke za kupovinu, a to je etička vrednost. Stoga je njegova želja da ovaj brend bude ekološki osvešćen, što se odražava na njihov proizvodni plan koji gleda 20 godina unapred.

Bentley je svoj prvi hibrid predstavio prošlog meseca, ali tek se spremaju da elektrifikaciju, koja će biti izvršena do 2025. godine. Mnogi modeli koristiće hibridni pogon Bentayge, koji se sastoji od 3.0-litarskog turbopunjenog V6 benzinskog motora, električnog i baterije. Čisto električna autonomija iznosi mu 50 km.

Bentley je pokazao svoju otvorenost ka električnim vozilima predstavljanjem EXP 12 Speed 6e koncepta prošle godine. Holmark je nagovestio da se električna verzija Continental GT modela neće pojaviti još deceniju, ali je rekao da bi naredna generacija mogla biti dostupna sa električnim pogonom. Prema njegovim rečima: „Mi već znamo da će naredna verzija biti električna.”

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)