Datum:

05.11.2013. 19:34

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 8699 pregleda

Šef globalnog dizajna Fiat Chrysler grupe, Lorenco Ramacioti, opisao je oživljenu Giuliu kao dizajnerski izazov za ovu kompaniju.

U intervjuu za britanski magazin Autocar, Ramacioti je rekao: “Alfa Romeo je najteži dizajnerski izazov sa kojim se suočavamo”, a dizajn Giulie “mora biti izvanredan, ali isto tako mora izdržati test vremena”. Prvobitni planovi ove kompanije bili su lansiranje Giulie na evropsko tržište kao zamene za 159 model, ali ovaj automobil nije došao na red nakon spajanja Fiata i Chryslera.

Novi planovi sada su da se Giulia načini globalnim modelom i da se prodaje i na teritoriji S.A.D, gde bi mogla dobiti Chryslerov Pentastar V6 motor. U Evropi će se u ponudi najverovatnije naći sa 1.75-litarskim motorom koji se nalazi u 4C modelu.

Najnoviji izveštaji nagoveštavaju da je Alfa Romeo usvojio petogodišnji plan, koji uključuje sedansku i karavansku verziju Giulie, koja će kao standard imati pogon na zadnjoj osovini i opcioni integralni pogon. Isti izveštaj navodi da će ovaj automobil u Evropi biti lansiran krajem 2015. ili početkom 2016. godine, a nedugo zatim i na drugim tržištima.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)