Datum:

27.05.2011. 16:21

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4824 pregleda

Večeras će se u klubu ”Sunset” na Adi organizovati akcija kontrolisanja nivoa alkohola u krvi, uz podelu alko-testera i ”safe driver” vaučera. Bez panike, nije reč ni o kakvoj organizovanoj policijskoj akciji i slično, nego o nečemu zabavnom, a ujedno i vrlo korisnom.

Prošlog petka je u održana slična akcija, pod pokroviteljstvom ”Pernod Ricard Srbija” kompanije, koja je tvorac kampanje ”Napravi Plan B – Nemoj da piješ i voziš!” ”Ballantine’s” patrola, sastavljena od zgodnih promoterki (slike ne lažu) obučenih u policajske uniforme, posetiocima pomenutih klubova koji su imali dozvoljenu dozu alkohola u krvi podelila alko-testere, kako bi ubuduće mogli blagovremeno da izmere kolika su opasnost po sebe i okolinu.

U okviru pomenute kampanje, na dan ”Responsib’ALL” 23. maja otvorena je izložba u ”New Moment” galeriji. Tom prilikom predstavljene su najoriginalnije društveno odgovorne kampanje, kao i video spot (gore) koji ukazuje na jednostavan i kreativan način na koji možete izabrati vozača iz svog društva. Poruka spota je da ne rizikujete u vožnji te uživate u provodu sa prijateljima, bez ugrožavanja bezbednosti, bilo vaše bilo ostalih učesnika u saobraćaju.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)