Datum:

12.05.2016. 13:45

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Najnoviji teaser za Top Gear donosi više akcije nego prethodni, uključujući i Sabin Šmic u Audiju R8. Nova sezona popularne emisije sa kompletno novom postavom startuje ovog meseca, a sada je objavljena i duža verzija trailera.

Kris Evans i Met LeBlank čini se da prilično uživaju u svom poslu, uprkos glasinama da među njima postoje izvesne nesuglasice. Evans se u klipu vozi sa Džensonom Batonom u McLarenu, dok se LeBlank nalazi iza upravljača Reliant Robin kabrioleta.

U ovoj verziji trailera možemo videti i ostatak tima. Tako Sabin Šmic praši na Mazda Raceway Laguna Seca stazi u Audiju R8 V10 Plus. Tokom njene agresivne vožnje Evansu pozli, a nakon što je izručio sadržaj svog želuca na stazu, ona mu nevino postavi pitanje: “Ali, da li je bio dobar krug?” U videu se nakratko pojavljuje Kris Haris sa Ferrari F12tdf modelu, kao i Ken Blokov Ford Mustang Hoonicorn.

Ljubitelji ove emisije neće morati dugo da čekaju kako bi uporedili kako im se dopada nova postavka u odnosu na staru. Ipak, tačan datum premijere nove sezone još uvek nije određen, ali po količini teaser materijala, sigurno je da je veoma blizu!

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)