Datum:

17.08.2011. 13:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , , , ,

Statistika:

0 komentara 445351 pregleda

Servisi za izdavanje limuzina, proizvođači istih ali i individualni dizajneri izuzetno se trude da baš njihova limuzina privuče pažnju i donese im profit. Zahvaljujući tome nastalo je mnošto krajnje neobičnih limuzina, a neke od njih videćete u nastavku.

Ružičasta Hummer Limuzina

Opremljena sa tri TV-a, laserskim svetlima, zvučnim sistemom od 1800 vati, disko podom, zvezdanim i optičkim svetlima, ružičastim kožnim oblogama, 22-inčnim hromatskim točkovima, ova limuzina pravi je hit za dame (i one koji se tako osećaju) koje planiraju nezaboravan noćni provod.

Najduža limuzina na svetu

Totalna dužina ove limuzine iznosi preko 30 metara. Ima 26 guma, prostora za mnogo putnika, ugrejan Jacuzzi, prostor za sunčanje, bazen, nekoliko kreveta i… heliodrom!

Prius Limuzina

Toyota Prius sa šestoro vrata i 10 sedišta, redizajnirana od strane jednog Kanađanina sa izraženim osećajem za praktično.

KAZ, električna limuzina

KAZ je električna limuzina nastala kao produkt italijansko-japanske saradnje. Ovo vozilo je u potpunosti neškodljivo za životnu sredinu. Bilo je potrebno ukupno 5 godina kako bi bilo napravljeno i koštalo je oko 4 miliona dolara, ali rezultat je više nego zadovoljavajuć: 6 električnih motora pokreću limuzinu na 6 točkova, a svaki od motora proizvodi po 74 KS i 100 Nm obrtnog momenta. To znači da ova limuzina od 0 do 100 km/h ubrzava za samo 7 sekundi, a maksimalno dostiže brzinu od 193.3 km/h.

Skoda Limuzina                        

Škoda Limuzina ili – češka tehnologija za one sa… čudnim ukusom i/ili tankim budžetom.

Corvette Limuzina

Najduža Corvette limuzina, dugačka ”samo” sedam metara.

U nastavku pogledajte još slika neobičnih limuzina o kojima nismo pojedinačno pisali.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)