Datum:

17.09.2014. 16:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 2977 pregleda

Sledeći put kada se budete nervirali zato što je saobraćaj u Srbiji loš, dobro razmislite, jer na svetu postoje raskrsnice od kojih se ledi krv u venama, a samo najhrabriji i najluđi su spremni da se upuste u avanturu prolaska kroz njih. Mi vam predstavljamo četiri najluđe raskrsnice na svetu, a vi odaberite kroz koju biste smeli da prođete.

1. Adis Abeba, Etiopija

U glavnom gradu Etiopije, Adis Abebi, u kojoj živi 2.6 miliona ljudi, gradski  saobraćaj je u nedostatku kontrole poprimio sopstveni tok koji, iako naizgled haotičan, savršeno funkcioniše.

2. Indija

Ne shvatamo zašto je neko smatrao neophodnim da ubrza snimak ove raskrsnice u Indiji od koje bi i u normalnoj brzini svakome pripala muka, ali je jedno jasno – na njoj funkcioniše zakon jačeg.

3. Hanoi, Vijetnam

Obično se smatra da su motocikli i skuteri pogodni za gradsku vožnju jer rasterećuju saobraćaj, međutim, kada ih ima u tolikom broju kao u Vijetnamu, efekat je potpuno suprotan.

4. Pariz

Izgleda da se i u najvećim i najuređenijim evropskim gradovima može naći po neka raskrsnica smrti, a dokaz za ovo nam stiže iz Pariza.

Izvor: Moj auto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)