Datum:

28.10.2017. 11:24

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Od najjeftinije “lade veste” vredne 7.800 evra pa do najnovijeg “audija A8”, koji košta više od 160.000 evra, uglancani lepotani očekuju posetioce 15. novosadskog sajma automobila koji je danas svečano otvoren i koji će do nedelje 29. oktobra kupcima ponuditi skoro sve automobile koji se trenutno nalaze na tržištu Srbije.

Ono što je na prvi pogled lako uočljivo, to je da se i na našim salonima automobila pojavljuje sve više električnih i hibridnih vozila, a i zvezda salona “audi A8”, koji će tek sledeće godine početi da se prodaje na tržištima Evrope, naravno i Srbije, korak je ka sve izvesnijoj budućnosti – vozila bez vozača.

– Veoma je važno da se stvore uslovi da što više naših sugrađana može da kupi novi automobil, jer je on bolji i bezbedniji. Pozvao bih sve da shvate da je brzina za pistu, a odgovorno ponašanje u vozilu za svakodnevnu upotrebu – rekao je otvarajući Novosadski sajam automobila naš proslavljeni automobilista Dušan Borković.

Pored više od 20 noviteta koji će biti premijerno prikazani u vreme trajanja sajma, od kojih izdvajamo “be-em-ve 6 gran turizmo”, “folksvagen arteon”, “polo” šeste generacije, i već pomenuti “audi A8”, prelepi “lend rover velar”, treba istaći i veliki broj manifestacija iz takozvanog pratećeg programa sajma, od kojih je najveći broj posvećen bezbednosti u saobraćaju.

Svi izloženi modeli nalaze se u hali Master, Hali 1 i 1a, pa u halama 2 i 4, a iskorišćen je i otvoreni prostor na kome će se odvijati brojne manifestacije poput izložbe modifikovanih automobila, zatim takmičenje vozača u C kategoriji, a nacionalna vozačka akademija iz Beograda posetiocima će dočarati simulaciju čeonog sudara i bočnog prevrtanja automobila kao i značaj sigurnosnog pojasa, vazdušnih jastuka i dečjih sedišta.

Ono što je veoma važno za sve posetioce i potencijalne kupce su i znatna sajamska sniženja automobila od dve do četiri hiljade evra, a ponuđeni su i veoma povoljni sistemi za kupovinu vozila od beskamatnih kredita na tri i više godina, kao i mogućnost zamene vozila staro za novo.

Ulaznica 300 dinara

Cena ulaznica na Sajam automobila u Novom Sadu je 300 dinara. Radno vreme je od 10 do 19 časova, a predviđeno je i izvlačenje velikog broja nagrada za posetioce, koje će biti organizovano u subotu 28. oktobra u 13 časova.

Foto: P. Živković, Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)