Datum:

30.04.2011. 14:01

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 9140 pregleda

Budite deo istorije. Iskoristite jedinstvenu priliku i učestvujte u događaju koji bi mogao da bude uvršten i u čuvenu Ginisovu knjigu rekorda. Dođite da se družimo i da formiramo najdužu kolonu Dacia automobila u pokretu koju je svet do sada video. Dana 28. Maja sedite u svoj omiljeni Dacia automobil i, zajedno sa svojom porodicom ili prijateljima, krenite put Subotišta, u NAVAK centar, kako bismo zajedničkim snagama ispisali nove stranice automobilske istorije.

Obaranje rekorda je glavni razlog našeg okupljanja, ali nije I jedini. Potrudili smo se da vam priredimo još mnogo iznenađenja. Uz dobru muziku, ukusnu hranu, zabavne igre, simpatične poklone, kao i veseli voditeljski par Dragana Ilića i Goricu Nešović (vozače i velike fanove Dacia automobila), ne sumnjamo da će vam 28. maj 2011. zauvek ostati u lepom sećanju. Pripremite se za celodnevno opuštanje i zabavu sa celom porodicom: i za vaše najmlađe smo spremili razne igrarije i interesantne poklone. Nemojte propustiti priliku za druženje sa ostalim Dacia vozačima i za upoznavanje se aktuelnom ponudom Dacia modela koji će biti izloženi samo za vas. Imaćete priliku i za razgovor sa najboljim mehaničarima iz ovlašćenih Dacia servisa i mogućnost da se učlanite u Dacia klub. Pripremite svoje limene ljubimce i naštimujte dobro raspoloženje. Zauzmite svoje mesto u najdužoj koloni Dacia automobila na svetu. 

Požurite, broj mesta je ograničen. Registrujte se na stranci “Registracija” (za učestvovanje u događaju neophodna je registracija).

Očekujemo vas.

Srdačno,
Dacia marketing tim.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)