Datum:

16.06.2013. 23:41

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4484 pregleda

Ako ste ikada duže vreme gledali oglase za automobile na internetu, verovatno ste naišli na neke koji su vas iskreno nasmejali. Međutim, teško da ste ikada naišli na ovakav. Naime, jedan Britanac je svoj Mercedes-Benz “E320 CDI” iz 2000. godine ponudio na prodaju preko sajta “iBej” i na vrlo neobičan način.

Osim punije supruge vlasnika nemačkog automobla, koja zanosno pozira pored automobila, na njemu i u gepeku, tu je podjednako bizaran, ali i iskren opis:

“Ako tražite besprekorni, dobro očuvan primerak Mercedesa E320 CDI… na pogrešnom ste mestu”, upozorio je duhoviti prodavac.

“Od kada se nalazi u mom vlasništvu, automobil je korišćen za obične i reli trke, više puta je udaran, ubio je tri jelena, dok je enterijer više puta uništen, da ne pominjem da je moja supruga udarila zadnje krilo nogom kada sam joj rekao da bi trebalo ponekad da pojede salatu.”

Njegova iskrenost se tu ne završava: “Podizači odlično funkcionišu, tako da nećete ni primetiti da klima urađaj ne radi.”

Potencijalnim kupcima je poručio: “Ne pokušavajte da spustite cenu – znamo šta fali automobilu, prešli smo 65.000 kilometara u njemu. Samo ozbiljne ponude! Još jedna stvar – o debeljuci sa slika možemo da pregovaramo, od vas zavisi da li ćete je dobiti uz kola”, završio je Englez verovatno najbizarniji oglas za prodaju automobila ikada postavljen.

Da li su kupci odgovorili istom merom, procenite sami: trenutna cena iznosi 176.000 evra.

Izvor: Moj auto, Foto: eBay

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)