Datum:

20.03.2011. 11:01

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 5883 pregleda

Brojke koje će obeležiti 49. međunarodni salon automobila i 6. međunarodni sajam motocikala i bicikala MOTOPASSION, dovoljno su ilustrativne – posetioci će moći da uživaju u 85 sajamskih premijera, 58 noviteta, 37 brendova i 20 top premijera.

Međunarodni salon automobila održava se na Beogradskom sajmu od 25. marta do 3. aprila i jedan je od 19 sajmova automobila u svetu koji će se 2011. održati pod okriljem Međunarodne asocijacije proizvođača automobila – OICA. Istovremeno sa ovom 49. smotrom održava se i 6. MOTOPASSION – Međunarodni sajam motocikala i bicikala.

Strateški partneri Salona automobila su Srpska asocijacija uvoznika vozila i delova i Udruženje proizvođača drumskih vozila, a DELTA GENERALI osiguranje je, kao i prethodnih godina, generalni sponzor manifestacije. Pod sloganom “Poslastica za oči” beogradskoj publici će se na 35 hiljada kvadrata predstaviti oko 450 proizvođača, uvoznika i distributera svih automobilskih brendova koji posluju na našem tržištu. Učesnici ovogodišnjeg Salona automobila biće i brojne banke, lizing kompanije i osiguravajuća društva.

Gotovo pola veka na beogradskom Salonu automobila predstavljaju se dometi svetske automobilske industrije, kao jedan od glavnih ciljeva manifestacije, ali ovaj događaj oduvek je poznat i po mnogobrojnim aktuelnim i atraktivnim dešavanjima – sajamskom reliju, paradi “old tajmera”, Oskaru prestiža, izboru za najlepšu hostesu, nagradnoj igri u kojoj će ove godine najsrećniji posetilac sa kupljenom ulaznicom osvojiti PUNTA, mnogobrojnim probnim vožnjama i stručnim predavanjima. Povodom dvadesetogodišnje uspešne saradnje, medijski partner Beogradskog sajma – SAT media group je za 49. salon automobila pripremila čak 11 hiljada  poklona. Najvrednija nagrada je DACIA DUSTER, koju će osvojiti najveštiji vozač koji istovremeno ima i najbolje znanje o bezbednosti u saobraćaju, a ima kupljenu ulaznicu.

Uobičajenu koncepciju ovogodišnjeg Salona automobila upotpuniće i strukovne organizacije, udruženja i klubovi. Auto-moto savez Srbije svoj nastup će organizovati u znaku jubileja – 90 godina od osnivanja, a prvi put će se kao izlagač predstaviti i nacionalna Agencija za bezbednost saobraćaja. Kancelarija za mlade beogradske Gradske uprave promovisaće akciju “Ili voziš ili piješ”, a Udruženje proizvođača drumskih vozila Srbije organizovaće stručnu konferenciju “Bezbednost u saobraćaju i tehnička regulativa za vozila”. Istoj temi biće posvećen i premijerni sajamski nastup Nacionalne asocijacije tehničkih pregleda NATEP. Uz afirmisanje propisa vezanih za tehničku ispravnost vozila oni će postaviti i dve linije tehničkih pregleda – za automobile i za motocikle.

Servisne informacije

Press day Salona automobila je u četvrtak, 24. marta, kada će na Beogradski sajam moći da uđu isključivo novinari sa službenim legitimacijama.

Radno vreme je od 10 do 20 časova. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 dinara, a ulaznice za grupne posete staju 200 dinara. Parking se plaća 100 dinara na sat. Celodnevna parking ulaznica je 600 dinara.

Familly day, dan kada cela porodica može da provede prijatan dan na Beogradskom sajmu i obiđe Salon automobila za 500 dinara, je u četvrtak, 31. marta.

Svečano otvaranje 49. međunarodnog salona automobila i 6. međunarodnog sajma motocikala i bicikala je u petak, 25. marta u 11 časova, u hali 1 Beogradskog sajma.

Izvor: PR Beogradski sajam

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)