Datum:

07.07.2017. 22:35

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Izgleda da ovaj supermini automobil doživaljava nekoliko većih promena.

Naime, retki su slučajevi potpunog restilizovanja automobila srednje kategorije, ali je Hyundai i20 izgleda rešio da tu tradiciju prekine. Novi i20 će izgleda dobiti potpuno novi izgled, bar što se prednjeg dela automobila tiče. Popularna maska koja se može videti na njegovom većem bratu i30, će biti smanjena kako bi bila postavljena i na ovaj automobil.

Takođe, izgleda da su svetla za maglu redizajnirana, pa su manja i bolje uklopljena sa branikom koji takođe dobija novi izgled. Dok prototip ima jaka halogena svetla, možda će i20 dobiti i LED svetla, jer njegovi konkurenti kao što su Renault Clio, VW Polo i SEAT Ibiza imaju upravo takva svetla.

Što se pozadine automobila tiče, svetla će takođe imati drugačiji izgled, i pomereno je mesto za registarsku tablicu. A što se motora tiče, najverovatnije će biti isti kao i u trenutnom modelu.

Sve ove promene će se naći i na modelu koji ima troja vrata. Kako je poslednje izmene Hyundai i20 doživeo pre tri godine, nova verzija će najverovatnije biti predstavljena tokom 2018. godine.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)