Sa potpuno novom “korsom”, “Opel” je na tržište Srbije doveo urbani, šik automobil koji stvara sve veće mogućnosti u modno nadahnutom B segmentu. Sve prednosti “Opel” je predstavio domaćoj publici na ekskluzivnoj promociji u beogradskom lokalu “Promenada”.

Predstavnici Asocijacije automobilskih novinara Srbije, Dragan Milutinović i Vladan Slavković, uručili su direktoru “Opela” Draganu Nenadoviću laskavo priznanje za automobil godine u Srbiji.
 
– Ovo je treća “korsa” koja dobija titulu automobila godine u Srbiji, što je još jedan od dokaza da govorimo o impresivnom automobilu – izjavio je Dragan Milutinović, i dodao da je “korsa” i u mnogim zemljama u okruženju osvojila titulu automobila godine, kao i nagradu “Auto best” u Evropi.
 
– “Opel korsa” je potvrđena kao dugogodišnji najbolje prodavani model: kroz četiri generacije modela u periodu od 32 godine, 12,6 miliona jedinica prodato je širom Evrope. Ona je uvek bila veoma hvaljena, posebno zbog svog privlačnog izgleda i efikasne upotrebe prostora u okviru svojih kompaktnih dimenzija – izjavio je generalni direktor “Opela” Dragan Nenadović. -Ubeđen sam da će nova, peta generacija, sa svojim novim nivoom udobnosti, modernim sistemima za pomoć vozaču i info-zabavnim sistemom, nastaviti uspeh ovog modela. S petom generacijom modela “korsa” želeli smo da ponudimo novo iskustvo u vožnji u ovoj klasi vozila po pitanju zadovoljstva, udobnosti i bezbednosti. Zbog toga naš najprodavaniji model dolazi na tržište s tako mnogo novih tehnologija.
 
Potpuno nova “korsa” može se naručiti po ceni već od 10.600 evra, sa bogatom opremom.
 
Izvor: Novosti