Datum:

26.04.2015. 23:28

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 3912 pregleda

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Uprava za bezbednost i zdravlje na radu uručili kompaniji FCA Srbija „Povelju 28. april“.

Kompaniji FCA Srbija d.o.o. Kragujevac dodeljeno je Nacionalno priznanje u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, „Povelja 28. april“, povodom obeležavanja Svetskog dana bezbednosti i zdravlja na radu i Dana bezbednosti i zdravlja na radu u Republici Srbiji, 28. aprila. Nacionalna priznanja za doprinos, rezultate i zasluge postignute u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu dodeljuje Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Uprava za bezbednost i zdravlje na radu. Dodeli priznanja, između ostalih, prisustvovali su i g. Aleksandar Vulin, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja. Priznanje je u ime kompanije preuzeo g. Frančesko Čanča (Francesco Ciancia), Direktor fabrike FCA Srbija.

U skladu sa poslovnom politikom FCA u svim zemljama u kojima posluje, u FCA Srbija standardi i procedure za održavanje bezbednosti na radu veoma su strogi, a bezbednost i zdravlje zaposlenih na radnom mestu jedan su od najvažnijih prioriteta kompanije. Proizvodnja motornih vozila je izuzetno složen proces zbog čega se bezbednosti zaposlenih na radnom mestu pridaje posebna pažnja. Imajući sve to u vidu, zajedno sa upotrebom standarda Proizvodnje svetske klase (WCM), koja je veoma uspešno implementirana, uključivanjem zaposlenih na svim nivoima i usklađenošću sa lokalnim zakonodavstvom, FCA Srbija ostvarila je značajna unapređenja u Bezbednosti i zdravlju na radu.

Izvor: Moto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)