Datum:

12.11.2015. 19:28

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 2503 pregleda

Nakon nedavno objavljenog teasera, W Motors je predstavio Fenyr Supersport na samom početku Salona automobila u Dubaiju.

Reč je o automobilu koji predstavlja sledeći logičan korak nakon Lykan Hypersport modela koji se pojavio u Furious 7 filmu. Zver koja razvija više 0d 400 km/h ima karoseriju od karbonskih vlakana koja je dinamički optimizovana tako da mu obezbeđuje performanse sa kojima bi mogao da izađe na crtu i Veyronu. W Motors kaže da osim impresivne maksimalne brzine, njihov drugi proizvodni model može od 0 do 100 km/h da ubrza za 2.7 sekundi.

Ovo vozilo opremljeno je laganom aluminijumskom šasijom, a pokreće ga twin-turbo 4.0-litarski L6 motor. Fenyr Supersport ima nekoliko različitih modova vožnje pomoću kojih je moguće upravljati njegovom snagom i podešavanjima. 

Proizvodnja će za ishod imati samo 25 napravljenih jedinica o čijoj ceni se za sada još uvek ništa ne zna. No, ako znamo da Lykan Hypersport košta 3.4 miliona dolara, a uz to je bio sporiji i teži od Fenyr Supersporta, onda je sasvim izvesno da će njegova cena ispratiti te izmene.

w-motors-fenyr-supersport

w-motors-fenyr-supersport (6)

w-motors-fenyr-supersport (5)

w-motors-fenyr-supersport (4)

w-motors-fenyr-supersport (3)

w-motors-fenyr-supersport (2)

w-motors-fenyr-supersport (1)

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)