Datum:

21.01.2013. 16:23

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 5579 pregleda

Među pretpostavkama da će Aston Martin koristiti komponente kao što su motor i pogoni od AMG odeljenja u narednom periodu, pojavili su se novi izveštaji o tome da ova kompanije traži dodatnog tehničkog partnera, a kandidat broj jedan za tu poziciju je Mercedes-Benz.

Andrea Bonomi, predsednik kompanije “Investindustrial” koja je nedavno kupila 37.5% Aston Martina, potvrdio je da ova kompanija pregovara sa brojnim potencijalnim partnerima, ali da je saradnja sa Mercedes-Benzovom roditeljskom kompanijom Daimlerom sve izvesnija.

Bonomi je potvrdio da će pregovori biti privedeni kraju u naredna dva meseca, a da je njihov prevashodni cilj dugoročna ispomoć Aston Martinu, što je ključni strateški plan “Investindustriala” za ovaj britanski brend u narednoj deceniji.

Svi veliki rivali Aston Martina kao što su Porsche, Lamborghini i Ferrari pod okriljem su velikih kompanija kao što je Fiat ili Volkswagen grupa, ali Aston Martin je još uvek nezavistan, a njihov plan da u narednih pet godina investiraju oko 800 miliona dolara u razvoj nove tehnologije nije dovoljan da bi se na tržištu održao kao dostojan rival pomenutih luksuznih brendova.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)