Datum:

31.12.2015. 13:44

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 2626 pregleda

Mugen je najavio da će na Salonu automobila u Tokiju predstaviti mnoštvo modela zasnovanih na Hondinim.

Prvi je Honda S660 MUGEN RA Prototype, koji će nuditi poboljšane performanse i izgled. Ova kompanija nije otkrila detalje, a model ima izmenjenu prednju rešetku, lagane aluminijumske točkove i crvena kožna sedišta sa Mugen oznakama.

Mugen S660 je nešto ekstremniji, a opremljen je agresivnim prednjim branikom, ventilisanom haubom i sportskim bočnim pragovima. Model ima i ventile na prednjim blatobranima, zadnji spojler i, između ostalog, čvrst krov.

Zatim sledi Mugen Civic Type R koncept, čiji brojni delovi su trenutno u fazi razvoja. O specifikacijama još uvek nema informacija, ali je poznato da će i on dobiti novu rešetku, haubu i zadnje krilo. Model ima sportska sedišta i lagane aluminijumske točkove.

Ljubiteljima krosovera svideće se modifikovana Honda Vezel sa sportskom karoserijom, izmenjenom rešetkom i Premium Crystal Red Metallic premazom.

I na kraju, ali ne i najmanje važan, tu je i sportski Step WGN Spada. On je dobio novi prednji branik, drugačiju rešetku, sportski izduvni sistem i 18-inčne aluminijumske točkove.

mugen-tokyo-auto-salon

mugen-tokyo-auto-salon (1)

mugen-tokyo-auto-salon (2)

mugen-tokyo-auto-salon (3)

mugen-tokyo-auto-salon (4)

mugen-tokyo-auto-salon (5)

mugen-tokyo-auto-salon (6)

mugen-tokyo-auto-salon (7)

mugen-tokyo-auto-salon (8)

mugen-tokyo-auto-salon (9)

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)