Datum:

24.03.2016. 16:16

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Prodavci automobila i motocikala trljaju ruke na 5. “BG kar šouu” i 10. međunarodnom sajmu motocikala “Motopešn” koji je počeo 17. i traje do 23. marta u halama 1, 3 i 4. Beogradskog sajma.

Već prvog dna prodati su neki od najskupljih automobila i motocikala! Po pravilu, uvek kupci dubokog džepa odmah po otvaranju kupuju izložene modele za razliku od onih sa tanjim novčanikom, koji umesto “keša” automobile i dvotočkaše kupuju na kredit ili lizing.

Pored luksuznih modela koje su izložili “Bentli”, “Audi”, BMV, “Mercedes”, “Džip”, dobra ponuda je i kod vozila do deset hiljada evra. Skoro da nema brenda koji nije ponudio vozilo u tom cenovnom rangu. Od najeftinijih “lada” (7.300-7.600 evra za “grantu” i “kalinu”) “dačija sandera” i “dačija “logana” 7.990 evra, “reno tvinga” – 7.990 evra, “fijata pande” po istoj ceni, do “ford fijeste”, “pežoa 108”, “hjundaija i 10”, “opel korse”, “folksvagena ap” pa sve do akcijski sniženog, hit modela “Kije” – “prosida” sa troja vrata koji košta 9,990 evra uz sedmogodišnju garanciju!

Zahvaljujući i kao nikada do sada, specijalnim pogodnostima prilikom kupovine, čini se da će, bar prema prvim pokazateljima, ovo biti jedna od rekordnih prodajnih izložbi vozila!

“Fijat-Krajsler Srbija” je ponudio akciju “Sedi i vozi” – dinarske kredite na 84 rate bez učešća! Naravno, traje i dalje akcija “staro za novo” u kojoj za bilo koji starti, pa čak i totalno havarisani automobil predat na reciklažu, FCA Srbija nudi subvencije za kupovinu novih vozila i do 2.500 evra. Obezbeđen je i kredit sa kamatom od 1,99 odsto.

Ima i beskamatnih kredita (“Tojota”, “Kija” “Ford”, “Reno”, “Dačija”…) povoljnosti kod registracije (50 odsto popusta za kasko osiguranje) i servisiranja vozila…

Sjajna je ponuda i SUV vozila. Od izuzetnih “suzuki vitara”, “reno kađara”, “džipa renegejda” “volvoa HC 90” do “fijata 500 H”, “pežoa 2008”, “hjundai tusona”, “kije sportidž”…

Sajam je pripremio i bogat prateći program pa posetioci mogu da uživaju u starovremenskim automobilima, motorima, izboru za mis sajma, izboru za automobil godine, trening-vožnjama na poligonu NAVAK…


Brojke:

300 izlagača učestvuje na Sajmu
7 godina je najduža garancija
5,90 je kamata na dinarske kredite


Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)