Datum:

26.07.2013. 13:36

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 3428 pregleda

Morgan je odlučio da proširi svoj modelski rang sa specijalnim “Bruklends” izdanjima koja uključuju Morgan Roadster i izuzetno popularnog Morgan 3 Wheeler-a.

Morgan tvrdi da su oba automobila dizajnirana kako bi se obeležila bogata prošlost ovog britanskog brenda, njegovih trkača i njihovog dizajna. Kao rezultat te težnje nastala je jedinstvena farba kompletirana crnim detaljima, satenskim premazom i klasičnim bojama.

Morgan Roadster Brooklands Edition ima specijalnu opremu, mat zelenu fabru ukombinovanu sa srebrnom haubom ispod koje leži 3.6-litarski V6 motor. Morgan 3 Wheeler Brookland Edition ima istu Jaguar “Brooklands” zelenu karoseriju, a opremljen je novim izduvnim sistemom sa cevima u crnoj boji.

Oba automobila su imena dobila po poznatoj Bruklends stazi koja je prvi put otvorena 17. juna 1907. godine i koja zapravo predstavlja prvu stazu za trke namenski za te svrhe napravljenu.

Morgan Roadster Brooklands Edition trenutno je u prodaji po ceni od 46.000 evra, dok će se 3 Wheeler Brooklands Edition na tržištu naći u septembru. Svaki od njih praviće se u po 50 primeraka.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)