Datum:

16.06.2017. 13:25

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Morgan se nalazi u malom gradu Malvernu u Vest Midlandsu, Ujedinjeno Kraljevstvo. Tamo se nalazi već duže od sto godina, ali u protekloj deceniji, ova kompanija nije bila vlasnik zemljišta na kom se fabrika nalazi.

Morgan je 2006. godine doživeo krizu i bio im je potreban kapital kako bi bili u stanju da razvijaju nove proizvode. Zato je prodalo vlasništvo nad zemljištem Stirling Investmentu i potom ga od njega iznajmilo.

Sada se ova kompanija finansijski oporavila, sa novim rukovodstvom i porastom prihoda za 14 odsto u odnosu na prethodnu godinu. Tako je Morgan uspeo ponovo da otkupi svoje zemljište, uključujući i fabriku na Pikersli Roadu i obližnji centar za posetioce.

Kraljičina ćerka, princeza Ana, otvorila je centar za posetioce 2009. godine, a od tada ga je posetilo više od 30.000 gostiju, što ga je čini privlačnom turističkom atrakcijom, posebno u gradu koji ima mali broj stanovnika. 

“Ponovna kupovina naše zemlje koja je pravi dom Morgana je investicija za budućnost ove kompanije, investicija za budućnost farbike i značajan momenat za svakog ko je godinama marljivo radio u Morganu,” rekao je direktor ove kompanije Domenik Rajli i dodao: “Jači smo nego ikad, sa rekordnim rastom prihoda, rastom zapošljavanja, jasnom vizijom budućnosti i velikom potražnjom naših proizvoda od strane kupaca širom sveta.”

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)