Datum:

23.02.2019. 9:40

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Japanski Mitsubishi dolazi na prestižni Sajam automobila u Ženevi sa nekoliko novih modela.

Među njima će posetioci imati priliku da vide i svetski debi električnog SUV koncepta Engelberg Tourer, na otvaranju sajma 5. marta.

Mitsubishi je novom tajanstvenom fotografijom najavio SUV studiju koju odlikuje masivna prednja maska, svetla na krovu i dinamičan stil.

Svetski debi u Ženevi će imati i osveženi krosover ASX koji je doživeo značajne promene u izgledu pa će biti Mitsubihsijeva alternativa za Nissan Qashqai i Hyundai Tucson.

Takođe, evropsku premijeru će imati L200 koji je u prodaji od novembra na Tajlandu. Značajno je unapređen u pogledu komfora, dizajna i terenskih performansi zahvaljujući pogonu na sva četiri točka.

Mitsubihsijev kamionet pokreće 2,2-litarski turbodizel uparen sa šestostepenim manuelnim ili automatskim menačem.

Sveukupno, japanska kompanija koja je deo najveće svetske automobilske alijanse sa Renaultom i Nissanom, će u Ženevi predstaviti ukupno osam različitih modela uključujući i-MiEV, Mirage, Eclipse Cross, Outlander i Outlander PHEV.

Mitsubihsi će demonstrirati i “Mitsubishi Connetc” multimedijalni sistem i “Dendo Driver House” sistem, tehnologiju koja omogućava nižu potrošnju goriva i električne energije i hitnu dopunu energije u slučaju potrebe.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)