Datum:

02.11.2013. 17:54

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 7634 pregleda

Mitusbishi je otkrio da će na Salonu automobila u Tokiju, koji se održava ovog meseca, predstaviti tri nova koncepta.

Prvi je ne baš atraktivan GC-PHEC (Grand Cruiser), koji predstavlja viziju ove kompanije nove generacije SUV-a koji će imati sistem pogona na sva četiri točka. Pokreće ga plug-in hibridni pogon, koji čini 3.0-litarski V6 superpunjeni motor sa električnim motorom, upareni sa osmostepenim automatskim menjačem i baterijom velikog kapaciteta.

Drugi je XR-PHEV (Cross Runner) koji je slika i prilika kompaktnog SUV-a kog će pokretati mala 1.1-litarska turbopunjena jedinica sa direktnim ubrizgavanjem i motor visoke efikasnosti, takođe upareni sa baterijom.

I poslednji koncept koji će biti predstavljen u Tokiju je Concept AR (Active Runabout) – vizija naredne generacije MPV-a, koji će imati odlične vozačke osobine SUV-a i prostranu kabinu MPV-a. Imaće isti pogon kao i XR-PHEV i kabinu za koju Mitsubishi kaže da će obezbeđivati superiornu udobnost za sve putnike unutar automobila.

Svi pomenuti koncepti biće opremljeni Mitsubishijevim najnovijim e-Assist sigurnosnim tehnologijama i zabavnim sistemima sa “connected car” tehnologijom.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)